Get Adobe Flash player

Movies & Kranten artikels

Aftermovie Show Your Dream 5

Reportage TVL: Show Your Dream 3

Aftermovie Show Your Dream 3

krant-1

780 auto's op  Show Your Dream 5

Afgelopen zondag was het behoorlijk druk in het centrum van Overpelt op de vijfde editie van Show Your Dream, een tuningevenement georganiseerd door tuningclub Dream Creations. Zo’n 7000 bezoekers, uit heel Europa, en 780 wagens bezetten het centrum van 10 uur tot 17 uur.

Het evenement was een groot succes. Er werd gevreesd dat er complicaties zouden zijn met de installatie van nieuwe pastoor Theo Borgermans in de Sint-Martinuskerk in Overpelt, die ook zondag plaatsvond. De kerk was moeilijker bereikbaar door het afgesloten centrum. Er waren echter geen problemen en zowel de installatie van de nieuwe pastoor als de vijfde editie van Show Your Dream is kunnen plaatsvinden zonder problemen.

   
krant 2

Show Your Dream 5

Kranten artikel in Powermagzie, een buitenlands Tuningblad.

Read More….

   
krant 3

"Tuning is meer dan een hobby"

Elk weekend zijn er in Europa verschillende tuningevenementen. Hier komen ontzettend veel tuners met hun gepersonaliseerde voertuigen op af. Vaak heeft het woord tuning een negatieve bijklank. Maar klopt dit wel? Waar draait tuning eigenlijk om?“Voor ons is tuning meer dan een hobby, het is een passie, een levensstijl”, aldus Roy Gabriels, één van de oprichters van het Overpeltse tuning evenement Show Your Dream.

Read more…

   
krant 4

Tuning club Dream Creations vanavond te zien in 'Ja Jan'

Het begon allemaal op een doodgewone zondag deze zomer. De leden van de Noord-Limburgse tuningclub Dream Creations trokken naar Germanized Car Fest in Hechtel. Een gezellige uitstap naar een tuningtreffen, iets wat we wel vaker doen tijdens de zomermaanden.

Read more…