Get Adobe Flash player

What

 

Show Your Dream, afgekort naar SYD, is een tuningevent georganiseerd door Tuningclub Dream Creations uit Overpelt en omstreken. Door hun enorme aanwezigheid in de Tuningscene is deze club bekend tot over de grenzen heen. Na reeds 6 succesvolle edities, groeit Show Your Dream elke editie meer en meer. Door het stijgend aantal deelnemers is ons evenement al noodgedwongen verhuisd van Overpelt-Fabriek naar het centrum van Overpelt.

In dit kleine maar zeer gezellige dorpje voel je de interesse in cartuning van de lokale bevolking groeien en groeien, zo eindigden we vorig jaar met maar liefst 7500 bezoekers op de teller.

Hieronder ziet u een evolutie van het aantal deelnemers per jaar :
2010 – Voetbalpleinen Mol – 210 wagens
2011 – Overpelt-Fabriek – 380 wagens
2012 – Overpelt-Fabriek  -470 wagens
2013 – Overpelt Centrum – 620 wagens
2014 – Overpelt Centrum – 790 wagens
2015 – Overpelt Centrum – 1050 wagens

We proberen Show Your Dream te laten uitblinken als een evenement dat bekend staat om zijn unieke sfeer met een enorme diversiteit aan wagens.

Alle stijlen worden dan ook geaccepteerd maar ook gewaardeerd.
Een diversiteit van Amerikaanse wagens, oldtimers, motors, quads, tuning, luxe- en sportwagens waren vorige jaren aanwezig

Op Show Your Dream proberen we een evenement voor iedereen te creëren, zo zijn er springkussens voor de kids en is er entertainment voor jong en oud. Ook aan de hongerigen is gedacht want een mobiele frietwagen zal aanwezig zijn voor lekkere frietjes en hamburgers en voor de zoetebekjes is er een ijswagen aanwezig.

Alle terrasjes van de lokale horeca zullen gedurende de hele dag geopend zijn! Over heel ons terrein zal er  een gezellige beat klinken door de straten heen, want net zoals vorig jaar is er een LIVE DJ aan het werk, namelijk DJ Nicolas Wlostowski.

De naam van dit gebeuren is dan ook bedoeld om iedereen aan te spreken!
Show YOUR dream, met andere woorden: kom langs en beleef een ongelofelijke dag!

CUPS:
Top 3 BOS
Top 30 Show and Shine
 

Ons evenement is te vinden in het centrum van Overpelt,
GPS: Kloosterstraat 3900 OverpeltGrotere kaart weergeven

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie? info@Dream-Creations.be of 0484 187 189